Használd ki a gépeinket

Itt a lehetőség, hogy akár egy napra is tiéd legyen egy professzionális takarító gép, így nem kell egyben nagy összeget kifizetned a használatért, illetve a tárolás sem okoz gondot számodra.

BF 521 egytárcsás súrológép

épülettakarítás

Hatékony segítség termek, raktárak, folyosók, üzletek és egyéb helyiségek kemény és vízálló padlójának súrolásához.

10 literes tartályának köszönhetően nem kell a tisztítószeres oldatot előre felhordani a felületre, hanem munkavégzés közben tudja vele adagolni a kellő mennyiségű vizet vagy keveréket.

Opcionálisan választható kiegészítők:

 • kemény súrolókefe (kopási költsége 1.500.- forint/ mm)
 • puha samponozó kefe (kopási költsége 1.500.- forint / mm)
 • pad tartó
 • súroló korong (4.000.- forint / db)

Nilfisk SC100 hengerkefés kisméretű padlótisztítógép

épülettakarítás

Kisméretű padlótisztítógép, a szűkebb helyek alaposabb tisztításához. Előre és hátramenetben is egyaránt súrol és vissza is szívja a vizet. Az alacsony kefefej felépítés, lehetővé teszi, hogy olyan helyeken is takarítsunk, ahová más gépek nem férnek be.

Állítható vízadagolóval rendelkezik, így minden nem pocsékolja a bekevert tisztítószeres oldatot, csak annyit használ, amennyit Ön szeretne. Kompakt kialakításának és kis súlyának (12 kg) köszönhetően könnyű vele dolgozni és a szállítása, valamint a tárolása sem okoz gondot.

Opcionálisan választható kiegészítők:

 • mikroszálas kefe
 • közepesen kemény kefe
 • kemény kefe

A kefék kopási költsége 1.500.- forint / mm

Viper LSU 255 kétmotoros száraz/nedves porszívó

épülettakarítás

Erős robosztus felépítmény, erős szívómotor. Kiegészítőként ajánljuk egytárcsás súrológép mellé, a keletkezett víz vissza szívásához. Könnyen mozgatható a 4 db keréknek köszönhetően. Leeresztő csővel rendelkezik, így nem kell megerőltetnie magát, ha ki akarja önteni belőle a koszos vizet.

Alap esetben a gépet víz visszaszívásra szerelt állapotban adjuk át. Ha száraz takarításra szeretné használni, azt előre jelezze és az ahhoz való szűrővel és szívó fejjel látjuk el.

Opcionálisan választható kiegészítők:

 • porzsák (száraz takarításhoz) 1.000.- forint / db

Nilfisk C 110.7 magasnyomású mosó

épülettakarítás

Háztartási vezetékes víz, magasnyomáson történő használatával alkalmas vegyszermentes tisztításra. Műhelyek, teraszok, kerti bútorok/játékok, kerítések lemosásához ajánljuk.

Kizárólag vezetékes vízhálózatra köthető! Maximális vízhőmérséklet 40 celsius fok. A gépet csak álló helyzetben szabad használni.

A gép alaptartozékai:

 • nagynyomású tömlő
 • vízhálózati csatlakozó
 • szórópisztoly
 • fúvókák
 • hálózati kábel

Karcher Puzzi 8/1 extrakciós kárpittisztítógép

épülettakarítás

Masszív, tartós és hatékony: a Kärcher Puzzi 8/1 permetextrakciós tisztítója tökéletesen tisztítja a kárpitokat és távolítja el a foltokat a textilfelületekről. Kiemelkedő, higiénikus tisztítási eredménnyel és nagyon hatékonyan dolgozik. A kompakt permet-extrakciós gép a tisztítószert mélyen a textilszálakba permetezi, majd eltávolítja azt a fellazított szennyeződésekkel együtt. Ez a visszaszívási folyamat gyors száradást biztosít, ami azt jelenti, hogy a textilfelületek gyorsan újra használhatóvá válnak. Ideális a szálloda- és vendéglátószektor takarító szakembereinek szigorú elvárásaihoz vagy járművek belsejének takarításához. Az alapfelszereléshez tartozó különösen keskeny kárpitfej jól használható szűk helyek alapos tisztításához. Csekély súlyának és ergonomikus hordozófogantyújának köszönhetően a permet-extrakciós tisztító egy kézzel is könnyen szállítható. A nagy méretű, kézzel vagy lábbal is működtethető nyomógombok szintén hozzájárulnak a felhasználó kényelméhez. A készülék fedele és a padlófej átlátszó, így jobban látható a szennyezett víz.

Az alapcsomag tartalma:

          1 db Karcher puzzi 8/1 kárpittisztítógép

          1 db gégecső

          1 db hosszabbító cső

          1 db kárpittisztítófej

Díjmentesen biztosítjuk az első tartálynyi oldathoz a tisztítószert (2 db CarpetPro RM 760 tabletta). További RM 760 tabletták vásárlására is van lehetőség, erről érdeklődjön munkatársunknál.

Bérlési díj: 6.000.- forint/ nap
Kaució: 30.000.- forint

Viper LS 160 egytárcsás súrológép és habgenerátor

épülettakarítás

A legszárazabb habos takarítás a szőnyegeknél.

A takarításnál lehetőleg forgókefés porszívóval porszívózza fel a szőnyegpadlót. A habgenerátort töltse fel szőnyegsamponnal. Indítsa el a habgenerátort és samponozó kefével dolgozza át a szennyezettségnek megfelelően a szőnyegen. A habgenerátor kemény habot képez, ami a szőnyeg szálai között lévő szennyeződéseket körül veszi és leválasztja a szőnyeg szálairól. Ezt száradás után 1-3 óra múlva kiporszívózható.

A gyors száradás miatt a folyamatosan használt szőnyegpadlós helyiségek takarítását pár óra alatt eltudják végezni és a felhasználóknak átadni. Szállodai szobák, folyosók, konferencia termek, irodák, előterek. Ezzel technológiával, a vízérzékeny szőnyegeket is lehet takarítani. A szőnyegek élettartamát többszörösére tudják növelni.

Az alapcsomag tartalma:

          1 db viper LS 160 egytárcsás súrológép

          1 db viper DF-100A habgenerátor

          1 db szőnyegező kefe

A készülékhez Taski Tapi szőnyegsampon is vásárolható, erről érdeklődjön munkatársunknál.
Bérlési díj: 20.000.- forint/ nap                                 Kaució: 60.000.- forint

A gépeket kizárólag a használati utasításban foglaltak szerint szabad használni. 

Gépkölcsönzés feltételei

A gépek kikölcsönzéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet cégünk +36 30 188 5640 telefonszámán tehet meg. Kérjük a honlapon szereplő gépek közül válassza ki azt, amelyiket ki szeretné kölcsönözni. A kiválasztott gép és a kölcsönzési idő tekintetében egyeztessen kollégánkkal.

Házhozszállítást nem tudunk biztosítani, a gépeket átvenni, XIII-ik kerületi telephelyünkön tudja és ide is kell vissza szállítani.

A takarítógépek bérlése munkanapokon lehetséges. Ha a gépeket hétvégén szeretné használni, úgy a bérbeadás pénteken kezdődik és hétfőn fejeződik be, így a bérleti díj is ezekre a napokra kerül kiszámításra.

A gépek kikölcsönzésekor letéti díj, kaució befizetése szükséges, amit a kölcsönzési idő lejárta után, a gép visszavételét követően – ha a gép sérülésmentesen és tisztán, időben kerül vissza hozzánk – visszafizetünk. A napi bérleti díj 24 órára vonatkozik, ennek túllépése esetén újabb napi bérleti díj kerül felszámolásra.

A bérleti szerződés kitöltéséhez az alábbi okmányok szükségesek:

Cégek esetében:

 • cégadatok
 • az átvevő személy személyi adatai és okmányai
 • kaució

Egyéni vállalkozók és magánszemélyek esetében:

 • vállalkozás adatai (magánszemély esetében nem kell)
 • az átvevő személy személyi adatai és okmányai
 • kaució

A kikölcsönzött takarítógépek kizárólag a mellékelt használati útmutatónak megfelelően, az ott közölt célokra, a bérlő saját felelősségére használhatóak.

A takarítógépet tiszta állapotban kérjük visszahozni, ellenkező esetben 3000,- Ft tisztítási díj kerül felszámításra.

A bérbeadás jogát megtagadjuk, ha a bérlő nem teljesíti a bérléshez szükséges elvárásokat.

Árak

BF 521 egytárcsás súrológép
bruttó 10.000.- forint/nap
kaució 50.000.- forint

épülettakarítás

Viper LSU 255 száraz/nedves porszívó
bruttó 8.000.- forint/nap
kaució 50.000.- forint

épülettakarítás

Nilfisk SC 100 hengerkefés súrológép
bruttó 10.000.- forint/nap
kaució 50.000.- forint

épülettakarítás

Nilfisk 110.7 magasnyomású mosó
bruttó 7.000.- forint/nap
kaució 20.000.- forint

épülettakarítás

Egyéb:
Hengerkefék és tányérkefék kopási díja: bruttó 1.500.- forint/ mm
Súroló korong (pad korong): bruttó 4.000.- forint/db
Porzsák Viper LSU 255-höz: bruttó 1.000.- forint/db

Scroll to top