Mostanában többször tettèk fel az alábbi kérdéseket, ha még maradtak benned kérdések keress meg minket vedd fel velünk a kapcsolatot.

Minden alkalommal a Megbízó igényeit figyelembe véve választjuk ki a tisztítószereket. Minőségi Kiehl, Diversey, Doma Clean és Brilliance tisztító és fertőtlenítőszereink mellett, választhatóak biológiailag teljesen lebomló öko tisztítószerek is. Az eszköz és gépparkunk folyamatosan bővül és kizárólag profi minőségű (például Karcher, Taski,Nilfisk,Unger, Stihl, Husqvarna) gépekkel, eszközökkel dolgozunk.

Minden munkára vagy szerződést vagy megrendelőt állítunk ki, ami tartalmazza az összes olyan részletét a megbízásnak, amit korábban már egyeztettünk. Ezt a dokumentációt mi elvégezzük, a Megrendelőnek csak át kell olvasnia és aláírnia.

A garancia vállalás a munkánk része. A Megbízó a munka végén körbe járja és átveszi a területet. Ilyenkor ellenőrzi a szerződésben vagy megrendelőben foglaltak szerint lett-e elvégezve a munka, a feltárt hibákat, hiányosságokat pedig azonnal lejavítjuk. Ezután írja alá a munkalapot a Megbízó, amellyel igazolja a munka elvégzését.

Erre az esetre is fel vagyunk készülve, igaz, még nem kellett igénybe vennünk. Cégünk, a Generali Biztosító Zrt-nél kötött teljeskörű szolgáltatói felelősségbiztosítása a garancia arra, hogy a munkánk során bekövetkezett károkozás esetén a Megbízó teljes mértékben kártalanítva legyen.

Természetesen igen. Cégünk minden esetben kiállítja az elvégzett munkáról a számlát, melyet elektronikus úton, postai kézbesítéssel vagy személyesen juttat el a Megrendelő felé.

Igen. Magyarország teljes területén állunk Megrendelőink szolgálatára.

Scroll to top