va-team épülettakarítás

Bemutatkozás

ismerJ meg minket!

Épülettakarítással foglalkozó cégünk, 2017 óta van jelen a piacon. Induláskor, mint egyéni vállalkozás kezdtük meg működésünket, majd 2021-től betéti társaságként végezzük feladatainkat. Munkáink során mi is a tökéletességre törekszünk, mely Ügyfeleink elégedettségében vissza is tükröződik. Rugalmasan, a Megrendelő igényeihez alkalmazkodva végezzük a ránk bízott feladatot. Munkatársainkat és saját magunkat is folyamatosan képezzük, az elsajátított tudást pedig a mindennapi munkában alkalmazzuk. Hiszünk az önfejlesztésben, hiszen a világ is változik, fejlődik körülöttünk és ha lépést akarunk tartani a környezetünkkel, elengedhetetlen a fejlesztés mind a technológia, mind a megszerzett tudás terén egyaránt.

Büszkék vagyunk rá, hogy működésünk óta, egyetlen alkalommal sem bontott szerződést velünk egyik Megbízónk sem, hanyag vagy el nem végzett munka miatt. Mindig arra törekszünk, hogy a vállalt munka, a meghatározott időre elkészüljön és a Megrendelő elégedetten vegye át, a takarításra átadott területet.

A VA-TEAM Cleaning Services Bt-t, a Generali Biztosító Zrt biztosítja, teljeskörű szolgáltatói felelősség biztosítással, hogy Megrendelőink a legnagyobb biztonsággal bízzák ránk, a gondozni kívánt területet.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között láthatjuk! Keressen bizalommal, kérje ajánlatunkat.

Scroll to top