Irodaház és iroda takarítás

Cége irodáinak, irodaházának rendszeres takarítása elengedhetetlen a megfelelő munkakörülmények kialakításához.

Rendszeres takarítási feladataink az alábbi munkákat tartalmazza:

Nagytakarításkor ablakok, ajtók és kereteik tisztítása, padlószőnyegek gépi tisztítása, kárpitozott székek, kanapék gépi tisztítása, csempék lemosása, világító és fűtőtestek, valamint egyéb berendezési tárgyak takarítása.

épülettakarítás

Spa/wellness takarítás

Masszázs szalonok, wellness központok rendszeres takarítása és fertőtlenítése ugyanolyan fontos, mint a megfelelő kezelés kiválasztása.

Rendszeres takarítások alkalmával az alábbi feladatok kerülnek végrehajtásra:

épülettakarítás

Szálloda, panzió takarítása

Vendégei elégedettségét nem csak a kitűnő kiszolgálás, hanem a megfelelően végzett takarítás is befolyásolja.

Rendszeres takarítás során elvégezzük:

épülettakarítás

Társasházak, lakóparkok takarítása

Rendszeres takarítás alkalmával az alábbi feladatokat végezzük el:

Nagytakarítások alkalmával a napi takarításon kívül eső felületek teljeskörű takarítása, ablakok, ajtók és kereteik tisztítása, kukatárolók fertőtlenítése.

épülettakarítás

Üzemi takarítás

Rendszeres takarítás alkalmával az alábbi feladatokat végezzük el:

épülettakarítás

Magasnyomású felülettisztítás

Hideg vizes robbanó motoros nagy nyomású géppel kerül végrehajtásra a tisztítás.
Ezáltal Önnek csak a vizet kell biztosítania. A felülett
ől és a szennyeződéstől függően alkalmazzuk a tisztító fejeket, a hatékony munka érdekében. Szükség esetén biológiailag lebomló tisztítószert is alkalmazunk, ezáltal is védve a természetet.

épülettakarítás

Ózongenerátoros fertőtlenítés

Cégek, intézmények és magánszemélyek részére egyaránt biztosítjuk szolgáltatásunkat.
Az ózongenerátor elsődleges funkciója, a beltéri levegő sterilizálása, tisztábbá tétele. Ez egy új, a környezettudatosság szempontjából kímélő és fenntartható eljárás. Hatékonyan alkalmazható a levegőben található kórokozók elpusztítására, kellemetlen szagok eltűntetésére, penészesedés megállítására, sütőolaj, cigarettafüst kellemetlen szagának a semlegesítésére, ezáltal tisztává és frissé téve a beltéri levegőt.
Mi, a hagyományos kerámialapos ózongenerátorok helyett, egy minőségi, profi quartz csöves technológiával rendelkező nagy teljesítményű (40.000 mg/h) készüléket használunk, ami rövidebb idő alatt termeli meg a helység szükségletének megfelelő mennyiségű ózongázt.

Egyedi ajánlatért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a „kapcsolat” menü pont alatt.

 
Épülettakarítás

Zöldterület gondozás

Lakóparkok, társasházak, irodaházak, ipari zöldterületek gondozása.

Fűnyírás, fűkaszálás, vízelvezető árkok tisztítása, tereprendezés, bozót irtás. A vágott füvet zsákoljuk vagy elszállítjuk, a Megrendelő kérése alapján.

épülettakarítás

Takarító gép bérlése

Itt a lehetőség, hogy akár egy napra is tiéd legyen egy professzionális takarító gép, így nem kell egyben nagy összeget kifizetned a használatért, illetve a tárolás sem okoz gondot számodra. A gépek kikölcsönzéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet cégünk +36 30 188 5640 telefonszámán tehet meg. Kérjük a honlapon szereplő gépek közül válassza ki azt, amelyiket ki szeretné kölcsönözni. A kiválasztott gép és a kölcsönzési idő tekintetében egyeztessen kollégánkkal.

épülettakarítás

Kárpittisztítás

2024-ben újabb szolgáltatással bővült kínálatunk, bútor és gépjármű kárpit tisztítás. Tapasztalt kollégánk készséggel áll rendelkezésére Megrendelőinknek. A szolgáltatást cégek és magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik. A részletekért keresse közvetlenül kárpittisztító kollégánkat a 06 30 278 7255  telefonszámon.
IMG-80237341bda5296084825e5823f825ef-V
Scroll to top